Landbrugsmekaniker

Service på landbrugsmaskiner

Hos Carstens Maskinværksted er vi vilde med alt, hvad der har en motor. Derfor står vi også altid klar til at give dine landbrugsmaskiner en kærlig hånd, hvis de strejker. På vores store værksted i Broager ved Sønderborg har vi alt det, der skal bruges for at få dine maskiner til at køre gnidningsfrit igen.

Lige meget om det drejer sig om en traktormekaniker, lastbilmekaniker eller landbrugsmaskinmekaniker, så kan vi hjælpe dig. Vores speciale er nemlig at sørge for, at alle maskiner med motor og hjul fungerer optimalt – og vi er gode til det!

Vi servicerer både på land og til vands

På vores værksted kan vi hjælpe med de maskiner, der kører på land, hvad enten det drejer sig om havemaskiner, mejetærskere eller traktorer. På værkstedet finder du både Bjarne, der er landbrugsmekaniker og Torben, der er landbrugssmed og hos de to er der ikke en opgave, der ikke bliver løst til UG.

Skulle du i stedet for en landbrugsmaskine have en båd, der trænger til service eller et kærligt og grundigt gennemsyn, så kan vi også hjælpe dig med det. Vi kommer gerne ud til dig og kigger på præcis det, der driller din båds motor. Kort sagt, vi kan alt det der med motorer og elsker at få olie på hænderne.

Derfor skal du vælge Carstens Maskinværksted

Det er let at skrive, at du skal vælge os, fordi vi er bedst – men her mener vi faktisk, at det er sådan det er. Vi ved ikke bare alt, hvad der er værd at vide om motorer og maskiner, vi brænder også for det. Derfor finder du ud over vores værksted også en butik, der sælger et udvalg af de havemaskiner vi mener er de bedste på markedet og køber du hos os står vi selvfølgelig også gerne for service efterfølgende. Vi tilbyder både:

Du skal vælge os, hvis det ikke bare er nok med god service, men du også vil have en mekaniker, der brænder for sit arbejde og vægter kvalitet højere end noget andet. Med rigtig mange år i branchen og erfaring indenfor alle former for maskinreparation og vedligeholdelse kan du være sikker på, at kun det bedste er godt nok hos Carstens Maskinværksted.

Det tilbyder vi vores kunder

Det, der startede som en enkeltmandsvirksomhed med fokus på landbrugsmaskiner har Carsten i dag udviklet til en større virksomhed, der i dag arbejder med:

Reparation og vedligeholdelse af landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner

Generelt er store maskiner noget af det, vi arbejder mest med, lige meget om det er i forbindelse med landbrug eller byggeteknik. Det er hjertet i Carstens Maskinværksted og selv i dag det vi laver mest af.

Hydraulik

Hydraulisk udstyr kræver speciel ekspertise, fordi det er en hel kategori for sig. Hvad enten det drejer sig om en entreprenørmaskine med hydraulisk udstyr eller en traktor med hydrauliske bremser, så kan vi hjælpe med det.

Reparation og vedligeholdelse af biler

Fordi det er oplagt at udnytte de faciliteter, der er i værkstedet til også at servicere de mindre motorer kan vi i dag også bryste os af et velrenommeret autoværksted på adressen.

Køb og salg af brugte maskiner indenfor flere forskellig kategorier

Ud over de flotte havemaskiner i butikken finder du også en række brugte landbrugs- og havemaskiner i vores sortiment. Det er altså en kærlighed til store motorer og benzin i blodet, der driver de ansatte i værkstedet og butikken hos os.

Har du spørgsmål eller en opgave du gerne vil høre vores mening om, så er du altid velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale – vi rykker ud, når du har brug for det, så høsten kommer rettidigt i hus!

Ring eller skriv for at høre nærmere

74 44 94 94 Send en mail