Skadecenter

Skadecenter

Hos Carstens Maskinværksted i Broager ved Sønderborg har vi et skadecenter, hvor vi reparere alle former for skader på din bil. Vi reparerer blandt andet:

  • Ridser
  • Buler
  • Rustskader

Hvad er et skadecenter?

Vores skadecenter er også kaldet et pladeværksted. Her reparerer foretager vi blikarbejde og udbedre rustskader på biler.  I skadecenteret udbedrer vi karrosseriskader, så din bil igen kommer til at se flot ud, så du med stolthed kan køre rundt i den igen. Der er især to situationer, hvor det kan være en god idé at komme forbi vores skadescenter:

  • Ved uheld
  • Ved rustskader

Skader ved et uheld

Har du været involveret i et trafikuheld, hvor bilen har fået buler og skrammer? Så kan vi hos Carstens Maskinværksted udbedre skaderne. Har du været så uheldig at få en Bilka bule, så kan vi også rette den ud.

Buler og skrammer er som regel trælse, fordi de er grimme på en bil. En bil er et stort køb, og de fleste mennesker vil gerne have, at bilen ser ordentlig ud, når de kører rundt i den. Derfor tilbyder vi at udbedre buler og ridser.

Rustskader

Rust er uundgåeligt på en bil. Det vil komme med tiden. Rust på bilen kan være harmløst, men det kan også være problematisk for sikkerheden ved bilen. Rust tærer på bilens metaldele. Hvis du har prøvet at banke let på en meget rusten plet, vil du se, at det simpelthen falder fra hinanden. Derfor er det vigtigt at få bilen tjekket efter for rust en gang i mellem på et skadecenter.

Svære rustskader bliver desuden også fanget i synstjekket af bilen, og derfor kan det være en god idé at få kigget på det i tide.

Vi tilbyder lånebil

Hos Carstens Maskinværksted tilbyder vi dig en lånebil, hvis reparationen af din bil tager længere tid. Så kan du både nemt komme herfra samt fortsætte din hverdag indtil din bil er færdig på vores skadecenter.

Skadecenter i Broager

På vores skadecenter i Broager ved Sønderborg står vores professionelle folk klar til at tage sig af din bil – hvad end den har fået rustskader eller buler.

Vore leverandører leverer reservedele af mindst samme kvalitet som dem bilen er født med, så vi kan også lave service og skader på helt nye biler under garanti.

Ring eller skriv for at høre nærmere

74 44 94 94 Send en mail