Havemaskineservice

Reparation af plæneklipper

Hos Carstens Maskinværksted har vi forstand på alle typer maskiner – lige fra landbrugsmaskiner til havemaskiner. Derfor står vi selvfølgelig klar til at reparere og servicere din plæneklipper, så den igen slår græsset upåklageligt.

Vi reparerer også alle andre park- og havemaskiner

Park- og havearbejde udføres med et væld af maskiner. Derfor er det selvfølgelig ikke kun din plæneklipper, der skal være i tip top stand. Vi reparerer og servicerer alle typer havemaskiner og parkmaskiner. Heriblandt:

  • Hækkeklippere
  • Havetraktorer
  • Kædesave
  • Græstrimmere
  • Vertikalskærer
  • Havefræsere

Reservedele af høj kvalitet

Når din plæneklipper eller anden havemaskine skal repareres, kan den have brug for nye dele. Hos Carstens Maskinværksted bestiller vi altid reservedele af høj kvalitet til dine havemaskiner. Det betyder, at din havemaskine eller parkmaskine bliver så god som ny, og de nye dele kan holde i lang tid.

Havemaskineservice

Vil du gerne have dine havemaskiner til at holde så lang tid som muligt? Så bør du få dem serviceret en gang i mellem. Når vi servicerer havemaskiner, sørger vi for at:

  • Kigge alle vigtige dele igennem
  • Smøre motorer og andet, hvor smørelse er nødvendigt
  • Sliber knive og skær, hvor det er nødvendigt
  • Aftaler altid med kunden, hvad reparationsgrænsen er. Det vil sige, hvor grænsen går for dig for, om vi skal ringe og snakke om prisen for reparationen, inden vi foretager den.

Vi sætter pris på, at man passer på sine ting

I de seneste mange år har der i Danmark hersket en ”smid-væk-og-køb-nyt” kultur. Men faktisk er det ofte slet ikke nødvendigt med nye havemaskiner. Ligesom alt andet med en motor og et skær, så er det vigtigt, at dine havemaskiner vedligeholdes ordentligt, og rustne eller ødelagte dele udskiftes. På den måde kan du passe på dine ting og beholde dem i mange flere år. Det er både godt for miljøet og for pengepungen.

Kan din havemaskine ikke repareres?

Nogle gange er en maskine dog så brugt og ødelagt, at det ikke kan betale sig at reparere den. I så fald er du velkommen til at kigge ind i vores butik ved værkstedet i Broager, hvor vi sælger havemaskiner fra kvalitetsmærker som Stihl, Stiga, Echo, Makita, Briggs & Stratton og Snapper.

En af vores mest populære havemaskiner er Stihl IMow robotplæneklipper.

Se vores butik 

Få din plæneklipper repareret lokalt i Broager

Når ens havemaskiner trænger til reparation eller service, vil det være utroligt ubelejligt at skulle køre langt for at få det gjort. Derfor kan du hos Carstens Maskinværksted få kigget dine havemaskiner efter i sømmene lokalt i Broager ved Sønderborg. Det er praktisk, både når de skal afleveres og hentes igen.

Vi både sælger, servicerer og opbevarer havemaskiner om vinteren, hvis du har brug for det. 

Er du interesseret i et tilbud på havemaskineservice eller reparation af havemaskiner, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring eller skriv for at høre nærmere

74 44 94 94 Send en mail