Dækhotel

Få dine dæk opbevaret hos Carstens Maskinværksted. Vi opbevarer nemt, sikkert og billigt dine dæk til bilen på adressen i Broager ved Sønderborg. Dine dæk er professionelt opbevaret hos Carstens Maskinværksted. Det betyder, at dækkene opbevares køligt, mørkt og tørt. På den måde holder gummiet i hjulene i længere tid, og derfor forlænges holdbarheden på dine dæk.

Fordele ved opbevaring af dæk

Der er mange gode grunde til at få dine dæk opbevaret professionelt hos Carstens Maskinværksted. Heriblandt:

  • Dækskifte i forbindelse med service er super nemt
  • Spar pladsen derhjemme
  • Løbende dækservice
  • Lokal dækopbevaring
  • Dine dæk opbevares under de bedste forhold

Nemt dækskifte

Mange af vores kunder, som vælger at få bilen serviceret hos os, vælger også at bruge vores dækhotel. Derfor er det super nemt at få skiftet til sommer- eller vinterdæk, når din bil er inde til service.

Spar pladsen derhjemme

Det er ikke alle, der har lige god plads derhjemme til at opbevare 4 dæk til bilen. Hvis pladsen i garagen eller skuret er trængt, så står du og skal vælge mellem at opbevare dine dæk, havemøblerne eller grillen. Spar på pladsen og vælg et dækhotel. Så kan du bruge pladsen på grillen i stedet.

Løbende dækservice

Når du vælger vores dækhotel til opbevaring af dæk, kan vi løbende holde øje med om dine dæk lever op til alle krav. Det gælder både mønsterdybden og dækkets generelle stand. Dæk i god stand giver en mere sikker kørsel.

Lokal dækopbevaring

Vores dækhotel er lige her på adressen. Mange af de landsdækkende dækhoteller opbevarer faktisk dine dæk centralt et eller to steder i landet. Hos Carstens Maskinværksted har vi let adgang til dine dæk. Det betyder, at selvom du får en tid til dækskifte samme dag, så kan vi sagtens klare det uden at dine dæk skal transporteres fra et centralt dækhotel.

Opbevaring af dæk under professionelle forhold

Temperatur, lys og fugt har stor påvirkning på holdbarheden af dine dæk. Her hos Carstens Maskinværksted opbevares dine dæk altid under de korrekte forhold, så dine dæk holder længst muligt.

Priser på dækopbevaring

Vores dækhotel er en måde, hvorpå vi gerne vil gøre det nemt for vores kunder. Derfor har vi to pakker med dækhotel, som du kan vælge imellem:

  1. Dækhotel (for bilservice kunder): 93,75 kr.*
  2. Dækhotel (for bilservice kunder) inkl. dækskifte: 343,75 kr. *

*Priserne er halvårlige

Carstens maskinværksted – Mere end et dækhotel

Hos Carstens maskinværksted i Broager ved Sønderborg finder du mere end et dækhotel. Vores autoværksted står klar til at servicere og reparere alt fra biler til landbrugsmaskiner og havemaskiner. Desuden har vi også en butik, hvor vi sælger havemaskiner, værktøj og tilbehør fra kendte producenter som Stiga, Nilfisk og Briggs & Stratton.

Ring eller skriv for at høre nærmere

74 44 94 94 Send en mail