Autotransport i Sønderjylland

Hos Carstens Maskinværksted afhenter vi køretøjer og transporterer dem til vores værksted i Broager for reparation. Vi transporterer IKKE køretøjer andre steder hen.

Står du og har akut brug for autotransport, så kan du ringe til vores vagttelefon på telefon 74 44 94 94.

Hos Carstens maskinværksted har vi med vores autotransporter mulighed for at afhente biler og landbrugsmaskiner, som er gået i stykker og ikke kan køre til vores autoværksted. Det vil sige, at vi selvfølgelig kan tilbyde autotransport til både akutte og ikke-akutte transporter.

Når du bruger os til autotransport, transporterer vi din bil eller traktor til vores autoværksted i Broager nær Sønderborg, hvor vi kan reparere alle former for køretøjer og maskiner.

Autotransport af personbiler

Vores autotransporter står klar til transport af personbiler. Det betyder, at vi kan hjælpe dig, hvis du holde ude på vejene, og din bil pludselig ikke vil køre længere. Det er faktisk det samme som autohjælp uden abonnement.

Det kan også være, at du står og har brug for en autotransport til at transportere en eller flere biler fra A til B. Dette kan vi også være behjælpelige med.

Autotransport af landbrugsmaskiner

Trænger din traktor eller andre landbrugsmaskiner til service eller er en maskine gået i stykker på gården? Så kan vi hjælpe dig med at afhente landbrugsmaskinerne og køre dem til vores værksted i Broager. Her kan vi servicere eller reparere alle dine køretøjer.

Akut autotransport

Et akut behov for autotransport opstår, når dit køretøj ikke vil køre længere af den ene eller den anden grund. Så er der behov for en autotransport til at komme og transportere dit køretøj til et nærliggende værksted.

Hos Carstens maskinværksted kan vi tilbyde fuld service ved akut brug for en autotransport eller autohjælp. Vi henter din bil eller dit køretøj og køre det til vores værksted i Broager ved Sønderborg, hvor vi hurtigst muligt sørger for, at du er kørende igen.

Ikke-akut autotransport

Et behov for en ikke-akut autotransport er, når du har mulighed for at planlægge en autotransport af en eller flere køretøjer. Det kan være transport af leasing biler, der enten skal afhentes eller afleveres. Det kan vi hos Carstens maskinværksted hjælpe dig med.

Prisen

Vi kan desværre ikke give én fast pris for autotransport. Der er dog flere faktorer, der spiller ind på prisen:

  • Antal km køretøjet skal transporteres
  • Akut eller ikke-akut autotransport
  • Typen af køretøj
  • Køretøjets vægt

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din autotransport. Vi afhenter og transporterer gerne alle typer af køretøjer i Sønderjylland. Autoværkstedet ved Carstens maskinværksted står klar til at reparere alle typer af køretøjer, både biler, veteranbiler, motorcykler, langbrugsmaskiner og havemaskiner.

Ring til os på vores vagttelefon 74 44 94 94 for både akut og ikke-akut autotransport.